TEHNIČNI VODJA

TEHNIČNI VODJA

Podjetje REFLEKS SERVIS d.o.o., Obrtna ulica 15, 9000 Murska Sobota, deluje na področju izdelave in montaže alu-steklenih izdelkov za fasade in notranjost sodobnih stavb.

Želite biti del uspešne zgodbe podjetja s tradicijo? Ste analitični tip človeka, ki ima vedno vse pod kontrolo? Radi razmišljate o izboljšavah in ste natančni? Ste visoko motivirani, proaktivni pri delu, samoiniciativni, ste organizacijsko in imate izkušnje s kalkulacijami in kosovnicami?

Vabljeni na nov karierni izziv!

Delovno mesto: Tehnični vodja

Vaša glavna naloga bo organizacija in koordinacija proizvodnje gradbenih projektov.

Prevzemite vajeti vodenja proizvodnih procesov. Načrtovali in vodili boste proizvodnjo od prevzema projekta do montaže. Zagotavljali boste, da bodo projekti tehnično in časovno skladni s plani. Sodelovali boste pri tehnični strukturi ponudb.

Pričakujemo izobrazbo tehnične smeri ter ustrezne, nekajletne, strokovne izkušnje. Poznavanje CAD programskega orodja je priporočljivo. Potrebno je branje in razumevanje tehnične dokumentacije. Dodatna prednost je znanje nemškega jezika.

Čaka vas delo v prijetnem kolektivu v dopoldanski izmeni in dodatna izobraževanja ter usposabljanja. Kariera in osebnostna rast sta zagotovljeni, tako kot dobro plačilo in dolgoročno sodelovanje.

Vljudno vabimo, da nam do 8. marca 2020 posredujete prijave z življenjepisom na e-naslov: info@refleks-servis.si ali po pošti na naslov Refleks servis d.o.o., Obrtna ulica 15, 9000 Murska Sobota.

O PODJETJU

REFLEKS SERVIS ni samo vodilni regijski ponudnik na področju kovinsko-steklenih izdelkov za fasade in notranjost sodobnih stavb in stavb, ki so potrebne obnove, odgovorni smo za veliko uspešno izvedenih projektov  ter prav  tako za veliko število zadovoljnih strank v Sloveniji in Avstriji.

* pogoji poslovanja

V podjetju cenimo integriteto, kvaliteto in kakovost v vseh pogledih poslovanja.
Strokovno svetovanje
Garantirana kakovost

KONTAKT

Obrtna ulica 15
9000 Murska Sobota
Imate vprašanje? Pokličite nas
+386 (0)2 522 36 20
+386 (0)2 522 36 24